top of page

Image Skincare X Skin Studio Edzésprogram

6 alkalmas egyénre szabott problémamegoldó terápia

Szeretnél javítani a bőröd állapotán, de nem tudod, hogyan kezdj bele? Zavarnak a ráncok, pattanások, foltok? Érdekel a tudatos bőrápolás, de összezavarodsz a sok terméktől? Esetleg profi a rutinod, de mégsem jön a várt változás? 

Gyere és segítek neked elindulni az úton a szebb bőr felé. Rendszeres konzultációink során finomhangolom a rutinodat, és a hatékony kezelésekkel egyensúlyba hozom és javítom a bőröd állapotát.

 

Mire számíthasz?

 

  • Személyre szabott kozmetikai kezelések a bőrproblémádra fókuszálva

  • Szakértői segítség az edzésprogram alatt

  • Könnyen betartható, pár lépéses reggeli és esti bőrápolási rutin 

  • Tudásbázis szóban és írásban

 

womanizer-toys-8oB43mw658c-unsplash.jpg

Rólam

Daróczi Ditta vagyok, modern szemléletű kozmetikus, a Myinnergarden tulajdonosa.

 

Igyekszem folyamatosan naprakészen tartani a tudásomat továbbképzésekkel, illetve szakmai cikkek és tanulmányok rendszeres olvasásával. Nyitottan állok az innovációkhoz, azonban mindig gondosan tesztelem azokat, mielőtt bevezetném a stúdiómba, ezzel biztosítva, hogy vendégeim mindig a legmagasabb színvonalú és biztonságos szolgáltatásokban részesüljenek.

Fontos számomra, hogy segítsek vendégeimnek abban, hogy a bőrápolást ne csak egy hétköznapi rutin feladat legyen, hanem egy örömteli és tudatos időtöltés. 

A bőrünk, mint a testünk egyik legfontosabb szerve, nem csak védelmet nyújt, hanem tükrözi fizikai és lelki állapotunkat is. Ezért olyan fontos, hogy megértsük, mire van szüksége és mit üzen nekünk. 

Véleményem szerint a modern szépségápolás kihívása, hogy megtaláljuk az egyensúlyt a trendek és az egyéni szükségletek között. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, először is ismernünk kell a saját bőrünket. Tudnunk kell, hogy milyen típusú, milyen problémákkal küzd, és milyen hatóanyagokra reagál a legjobban.

Ha hozzám fordulsz, segítek neked ebben a folyamatban, tudatosítva, hogy mire van valóban szükséged az otthoni bőrápolásban, és mely kezelések járulnak hozzá hosszú távon a bőröd szépségének fenntartásához.

Várlak szeretettel!

IMG_4418 4_edited.jpg

A program felépítése

0. alkalom

90 perc

Az első lépés egy alapos, minden részletre kitérő konzultáció melynek során megvizsgálom a bőröd jelenlegi állapotát,megbeszéljük mi az amin szeretnél változtatni, javítani és kitűzzük a célokat. Kérlek előre gondold át, hogy tudod-e a jelenleg használt arcápolási termékeid pontos nevét. Ha nem, fotózd le őket!

Ez alkalommal a Hydra Boost mélytisztító kezelésen veszel részt, amellyel előkészítem a bőrödet az edzésprogramra.

1. alkalom

90 perc

Az első találkozó után 2-4 héttel kerül sor az edzésprogram első kezelésére. 

Ezt az alkalmat szintén konzultációval kezdjük, mely során megkapod a program irányelveit és a személyre szabott rutinodat és kezelési tervedet is tartalmazó tudásbázist. 

2-5. alkalom

60 perc

3-4 hetente kerül sor a további személyre szabott kezelésekre. 

Minden alkalommal átbeszéljük a változásokat, igazítunk a rutinon, ha szükséges.

6. alkalom

90 perc

A program záró kezelése és konzultáció.

Átbeszéljük a tapasztalatokat, összehasonlítjuk az elért állapotot a kiindulásival és kitűzzük a hosszú távú célokat. Segítek egy fenntartható és életmódodhoz illő hosszútávú bőrápolási és kozmetikai/esztétikai rutint kialakítani.

+36704099098

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page